Om Villa Diana

Villa Diana

Villa Diana er et danskejet feriested i Nemi lidt syd for Rom med 8 ferielejligheder. Villa Diana åbnede i 1987, da ombygningen af det tidligere Hotel Laconda Ruspoli var gennemført. Bag projektet stod det danske ægtepar Grete og Oscar Keller som sammen med den lokale arkitekt Bruno Agostinelli fik skabt dette unikke feriested.

Villa Diana er et delejerprojekt, hvor der til hver af de 8 lejligheder hører et delejerbevis som giver brugsret til hver af ugerne 6-52. Der er mulighed for at erhverve delejerbeviser fra nuværende ejere der ønsker at sælge – se under Lejligheder til salg.

Det er også muligt at leje en lejlighed i en eller flere uger i Villa Diana – se under Lejligheder til leje.

Læs mere i denne pjece og denne artikel fra magasinet Il Ponte (juni 2023) om stedet.

Club Diana

er foreningen som administrerer Villa Diana og som består af de til enhver tid værende delejere af Villa Diana. Foreningen ledes af en bestyrelse i Danmark.

Nemi

Lige fra oldtiden har digterne berømmet Nemi. Midt i et natursceneri af uforlignelig skønhed ligger den lille landsby på et klippefremspring 300 meter over Nemisøens overflade. Lige uden for byen ligger Villa Diana – højt oppe på vulkankraterets vestskråning – der er indrettet med en restaurant og 8 ferieboliger, som tilsammen udgør det eneste timeshareprojekt i nærheden af Rom.