Køb og leje

Køb og leje

Lejlighederne i Villa Diana er i dag ejet af de enkelte delejere, som via deres delejerbeviser disponerer over den samme lejlighed i en fast uge hvert år. Det er muligt at købe eller leje en lejlighed i det omfang de eksisterende delejere ønsker at sælge eller udleje.

Foreningen Club Diana som administrerer Villa Diana bistår såvel delejere som interesserede køber/lejere i det omfang det ønskes. Skriv til bestyrelsen@villadiana.dk, hvis du har spørgsmål til køb/salg/udlejning. Ved køb/salg skal foreningen orienteres om ejerskiftet.

Interesserede uden for delejerkredsen er meget velkomne til at besøge siderne og orientere sig om mulighederne for køb og leje. Læs eventuelt mere i denne pjece om at benytte lejlighederne i Villa Diana.

Årskontingentet til foreningen opkræves hvert år i januar og er pt. 3.400 kr. pr. lejlighedsuge. Det dækker både medlemsskab, vedligeholdelse, rengøring af lejligheden. linnedvask mv.

Der er udstedt delejerbeviser for uge 6 til 52. I uge 1-5 er Villa Diana lukket for hovedrengøring samt vedligeholdelsesarbejde.