Kære delejer i Villa Diana

Her hvor julen nærmer sig og året går på hæld, er det tid til at give en lille status på Villa Diana og de aktuelle projekter der er i gang. Som tidligere fortalt er der flere planlagte vedligeholdelsesprojekter som nu er i gang. Arbejdet skrider godt frem og i bestyrelsen forventer vi et godt resultat i en kvalitet, som skulle sikre os mange år frem på de berørte områder. Det er muligt at følge i hvordan arbejdet skrider frem på Facebooksiden.

Udover arbejdet på huset som har været bestyrelsens højeste prioritet, har vi også fastlagt en dato for generalforsamlingen, som vil blive afholdt 18. marts 2023. I samme forbindelse kan vi nævne at de årlige kontingentopkrævninger for 2023 bliver udsendt imellem jul og nytår.

Endelig skal det nævnes at vores hjemmeside i forbindelse med en nødvendig softwareopdatering har fået en lettere designopdatering.

Bygningsrenoveringen er i gang

Siden slutningen af november har der været godt gang i arbejdet på Villa Diana. Der er opsat stillads på facaden ud mod søen og på sydvestsiden ved lejlighed 4/8. Arbejdet skrider godt frem og vi er meget tilfredse med de valgte håndværkerne og med byggeledelsen, som varetages af vores mangeårige arkitekt Bruno Agostinelli. 

Arbejdet omfatter en gennemgribende renovering af de store terrasser foran lejlighed 1-4, samt af gavlen og udbygningen ved lejlighed 4/8. Efterfølgende er der også planlagt en renovering af pooldækket. Arbejdet med terrasserne har flere trin, hvor der startes med det yderste stykke som var mest skadet. Der opsættes nyt rækværk og etableres en helt ny membran, der sikrer imod vandgennemtrængning i fremtiden.

Det er bestyrelsens forventning at arbejdet bliver færdiggjort primo februar, men vi er naturligvis afhængige af vejret som i perioden kan være meget vekslende.

     

     

Udlejning 

Som tidligere omtalt bliver en stor del af lejlighederne udlejet eller udlånt. Det giver visse problemer med slid og lejligheder der ikke efterlades i overensstemmelse med husets regler.

Derfor opfordrer vi kraftigt til at man benytter det udlejningsskema, som findes på hjemmesiden. Det giver nemlig svar på de fleste spørgsmål en lejer måtte have, og ikke mindst klarhed over hvordan lejligheden skal forlades ved afrejse.

Udlejningsinstruktion
Forslag til lejekontrakt

Vi vil fortsat gerne have at I sender besked til Betty om at I benytter jeres lejlighed eller har udlejet den.

 

Send besked til bestyrelsen@villadiana.dk, hvis I ønsker at jeres lejlighed bliver annonceret til udlejning på hjemmesiden.

Generalforsamling 2023 

Bestyrelsen har besluttet at Club Dianas årlige generalforsamling i 2023 bliver afholdt:

Lørdag den 18. marts, kl. 10.00 – 13.00

Indkaldelsen vil blive udsendt medio februar 2023.

 

Club Dianas bestyrelse ønsker alle delejere glædelig jul og godt nytår.

Venlig hilsen
Thomas Keller, bestyrelsesformand

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *