Nyheder og links

Nemi Nyt nr. 24 – december 2015

Aktuelt fra Villa Diana
Så nærmer årets afslutning sig, og det er tid til at gøre status for 2015. Året har budt på en række forbedringer i Villa Diana. De nye køkkener er blevet taget i brug af de fleste delejere, og den nye swimmingpool blev klar til badesæsonens start. Begge tiltag har helt overordnet været en succes om end der også har været mindre skønhedsfejl, som vi har søgt rettet efterfølgende – blandt andet blive der udskiftet bordplader og lavet lys i de køkkener, hvor det har vist sig nødvendigt. Den nye swimmingpool gav et stort kvalitetsløft med den nye trappe og den forbedrede vandkvalitet. Tilmed gav det mulighed for at holde poolen åben et par uger længere end de foregående år, inden vi omkring 1. november lukkede den af med en ny fast afdækning.

Lige nu forbereder bestyrelsen og personalet i Nemi den forestående renovering af badeværelser. Arbejdet med de første fire badeværelser på øverste etage begynder allerede 28. December i år. Arbejdet forventes afsluttet i starten af februar – lige præcis i tide til, at der kan blive gjort rent inden årets første delejere dukker op. Flere fra bestyrelsen vil være til stede i Villa Diana i uge 5-7, og vil følge ibrugtagningen af badeværelserne på nærmeste hold. Efter planen vil badeværelserne i underetagen på tilsvarende vis blive renoveret i vinteren 2016/17.

Udvendigt fremstår Villa Diana meget velholdt efter de sidste års istandsættelse, så udover mindre reparationer forventer bestyrelsen ikke der er behov for at foretage større vedligeholdelsesopgaver i 2016 – dog har vi kig på muren under trappen ned til poolen, hvor det ville pynte med samme stenbeklædning som i mellemgangen.

Giv Club Diana besked når lejligheden står tom
Som vi tidligere har skrevet ud om, har bestyrelsen desværre set sig nødsaget til at føre større kontrol med anvendelsen af lejlighederne i Villa Diana. Årsagen hertil er at vi ved flere lejligheder ikke har været enige med vores vicevært Raniero om antallet af rengjorte lejligheder, som foreningen skal betale for. Da bestyrelsen passer på foreningens penge, håber vi at delejerne vil hjælpe os med at føre en nøjagtig opgørelse, som kan tjene som kontrolredskab, og sikre Club Diana mod at betale for ydelser vi ikke har modtaget.

Vi beder derfor delejerne fremover meddele (pr. e-mail til bestyrelsen@villadiana.dk), hvis delejerskabet IKKE benyttes af delejeren eller dennes lejere. På forhånd tak for hjælpen.

Flyruter til Rom
Der er flere forskellige muligheder for at flyve billigt til Rom direkte fra København. Både SAS og Norwegian tilbyder daglige afgange til Fiumicino lufthavnen vest for Rom. Nu tilbyder også Ryanair flyvninger direkte fra København til Ciampino lufthavnen som ligger tæt på Nemi. Desværre ophører Easyjet deres flyvninger til Rom medio februar 16.

Nøgleskabet får ny kode i 2016
Det nye nøgleskab med kode har fungeret godt i det forgange år. Det eneste lille problem har været enkelte tilfælde, hvor nøglerne ikke er blevet hængt tilbage i skabet. Vi skal derfor minde delejerne om altid at hænge nøglen tilbage i skabet ved afrejse, og altid sikre sig at skabet er låst efter åbning.
Koden kan oplyses ved henvendelse til bestyrelsen.

Annoncering af lejligheder til udlejning 2016
På hjemmesiden har vi som bekendt en side med oversigt over de lejligheder, der kan lejes. Delejere der ønsker foreningens hjælp til udlejning, bedes snarest muligt sende besked om ønske til udlejning i 2016. Udlejningsopslag sendes til bestyrelsen@villadiana.dk

Club Diana er på Facebook
Der løbende er nyheder og interessant stof fra Nemi på Club Dianas Facebookside https://www.facebook.com/Club-Diana-358810924293068/?fref=ts. Man kan man følge Facebook-opdateringer uden at have en Facebook-profil. Det gør man ved at gå ind på hjemmesiden www.villadiana.dk, rulle ned til bunden og klikke på “Club Diana” under Facebook-overskriften. Hvis man vil have notifikationer om nye Facebook-meddelelser, skal man oprette en Facebookprofil og like siden.

Generalforsamling lørdag den. 12. Marts 2016
Generalforsamlingen afholdes lørdag den 12. marts kl. 10.00 – 13.00. Mere om generalforsamlingen og afholdelsessted følger i indkaldelsen, som udsendes ultimo januar 2016.

Opkrævning af kontingent og foreningens økonomi
Kontingentet for 2016 opkræves fra PBS/Nets sidst i december med betalingsdato 15. januar. Som vedtaget på sidste generalforsamling er kontingentet i 2016 uændret kr. 2.700 pr. delejeruge. Vi kan i øvrigt nævne at foreningens økonomi ser fornuftig ud og at regnskabet for 2015 balancerer.

Hollandsk auktion i 2016
Bestyrelsen overvejer ligesom de foregående år at gennemføre en hollandsk auktion over lejligheder til salg i Villa Diana. Delejere der ønsker at sætte delejerbeviser til salg på auktionen, bedes sende besked herom til bestyrelsen@villadiana.dk senest 15. januar 2016, hvorefter vi tager stilling til om der gennemføres en auktion.

Princippet i den hollandske auktion er, at delejere der ønsker det, kan sætte deres uger til salg i en auktion, hvor startprisen, alt efter årstid, fastsættes til hhv. 25.000, 10.000 eller 5.000 kr. Hver uge nedsættes med enten 1.000 eller 500 kr., indtil der melder sig en interesseret køber, som vil betale salgsprisen (samt årskontingent for 2016).

Bestyrelsen ønsker alle delejere en glædelig jul og godt nytår.

15.12.15./Thomas Keller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *