Kære delejer i Villa Diana

Godt nytår til alle gamle såvel som nye delejere.

Fra bestyrelsens side håber vi at 2022 bliver et næsten normalt år, hvor vi endelig kan lægge coronaen bag os. Lige nu er der dog fortsat visse restriktioner for rejser til Italien ligesom der fortsat er krav om mundbind mange steder. Men mon ikke de restriktionerne bliver lempet når foråret nærmer sig?

Nemi har ikke i nævneværdig grad været plaget af smitte. Selvfølgelig har mange været syge, men såvidt vi ved har der ikke været alvorlige tilfælde og dødsfald blandt byens beboere. Til gengæld har pandemien i nogen grad hæmmet det karakteristiske udeliv i byen, noget mange af byens borgere savner og håber snart vender tilbage. På trods af det er der de seneste år åbnet flere nye og spændende restauranter i Nemi. Læs mere her.

Her i januar måned er Villa Diana lukket for delejere, så huset kan gøres klar til uge 6, hvor de første gæster ankommer. Der bliver malet og gjort hovedrent ligesom bestyrelsen sørger for grundig gennemgang af inventar og udstyr i alle lejligheder. Der er desværre noget udvendigt reparationsarbejde som først kan foretages, når det bliver forår og vejret er varmere.

I den verserende nabosag er der ikke så meget nyt at rapportere om. Vi havde forventet en endelig afgørelse i ankesagen i december 2021, men fik i stedet besked om at afgørelsen nu er udskud til juni 2025. Det betyder at den oprindelige kendelse står ved magt indtil da og at døren til restauranten fra poolområdet kan forblive aflåst.

Endelig kan vi fortælle at der nu er igangsat en online kampagne på Facebook, hvor vi målrettet fortæller danskere med interesse for feriebolig i Italien om Villa Diana og muligheden for at anskaffe en lejlighed. For at gøre det nemt og overskueligt sælges de udbudte lejligheder til faste priser mellem 5.000 – 20.000 kr. alt efter sæson. Der er pt. over 50 lejligheder til salg.

Eksisterende delejere er naturligvis også særdeles velkomne til at sprede budskabet til venner og bekendte og til selv at købe de udbudte lejligheder. Læs mere herom nedenfor.

Salgskampagne

Bestyrelsen har iværksat markedsføring på Facebook for de mange lejligheder der pt. er til salg:

Uge 6-13: 5.000 kr. (18 til salg)
Uge 14-21: 10.000 kr. (4 til salg)
Uge 22-25: 15.000 kr. (2 til salg)
Uge 40-46: 10.000 kr. (19 til salg)
Uge 42: 20.000 kr. (1 til salg)
Uge 47-52: 5.000 kr. (22 til salg)

Send e-mail til bestyrelsen for at få mere information om specifikke uger/lejlighedsnumre.

Udlejning – annoncering på hjemmesiden

Hvis I ønsker at udleje jeres lejlighedsuge i 2022, er der mulighed for at annoncere det på foreningens hjemmeside. I kan sende en e-mail til bestyrelsen med besked herom.

Husk altid ved udlejning:

Nøglekode

Koden til nøgleskabet udsendes senest 1. februar til alle delejere der har indbetalt kontingent rettidigt, dvs. senest 17. januar.

Generalforsamling 2022

Den årlige generalforsamling i Club Diana afholdes i år lørdag den 19. marts, kl. 10-13 på Hvidovre Gymnasium.

Indkaldelsen vil blive udsendt 3-5 uger i forvejen i henhold til vedtægterne.

Med venlig hilsen
Club Diana

Thomas Keller, bestyrelsesformand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *