Kære delejere

Tak for en god generalforsamling og genvalget af bestyrelsen.

Et af de emner der blev diskuteret på generalforsamlingen var de mange lejligheder som er til salg og generationsskiftet, der tilsyneladende er igang. Fra bestyrelsens side er vi meget opmærksomme på situationen og vi vil gerne iværksætte tiltag, som kan skabe øget interesse for Villa Diana og dermed hjælpe delejere som ønsker at sælge.

Nedenfor følger bestyrelsens oplæg samt invitation til delejere der ønsker at sælge om deltagelse i den kommende markedsføring.

Salgstiltag 2021-22

Bestyrelsen har besluttet at iværksætte mere intensiv markedsføring af Villa Diana for at tiltrække nye delejere. Markedsføringen vil ske digitalt på Facebook og Google, hvor vi har mulighed for at målrette den til en målgruppe, som er interesseret i feriebolig i Italien.

For at gøre det nemmest muligt for potentielle købere at træffe beslutning om køb er det efter vores mening nødvendigt at vi fastsætter ensartede salgspriser, som alle delejere der ønsker at deltage i kampagnen indvilger at sælge til. Vi har derfor udarbejdet følgende forslag til salgspriser, som vi mener er rimelige i forhold til efterspørgslen og som vi håber er acceptable for de der ønsker at sælge.

Det er planen at starte markedsføringen umiddelbart efter jul og 3-4 måneder frem.

Vinteruger (uge 6-13 & 47-52): Kr. 5.000 pr. uge
Forår/efterår (uge 14-21 & 36-46 – uge 42): Kr. 10.000 pr. uge
Sommer (uge 22-25 & 33-35): Kr. 15.000 pr. uge
Skoleferier (uge 26-32 + uge 42): Kr. 20.000 pr. uge

Tilmelding

Hvis man ønsker at sætte sin lejlighed til salg til ovenstående pris og derved være en del af den planlagte markedsføringskampagne, skal man sende besked til bestyrelsen på bestyrelsen@villadiana.dk med besked om hvilke uger det drejer sig om.

NB! Hvis du allerede har sat din uge til salg på hjemmesiden, er det særligt vigtigt at du bekræfter om du ønsker at den skal være omfattet af kampagnen.

Med venlig hilsen
Club Diana

Thomas Keller, bestyrelsesformand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *