Nye senge ankommer til Villa Diana

Kære delejere

Så nærmer 2020 sig sin afslutning og jeg tror de fleste glæder sig til at tage hul på et nyt år. Forhåbentlig bliver 2021, med fremkomsten af en vaccine mod Covid-19, mere normalt og positivt for os alle.

Villa Diana har været igennem et meget stille år. I foråret stod huset stort set tomt i de tidlige forårsmåneder inden smitten lettede henover sommeren. Vi var nogle få delejere, som havde glæde af vores lejligheder i juni – august, før restriktioner og nedlukninger igen satte en stopper for al rejseaktivitet.

I november og december har huset været tomt og vores folk dernede har kunne påbegynde klargøringen tidligere end normalt. Det har også givet mulighed for at gennemføre den store sengeudskiftning vi har haft planlagt igennem flere år. Når huset åbner til februar bliver det således med nye senge og sengegavle i alle soveværelser. De gamle senge er blevet foræret væk til nogle af byens beboere som trængte, og som var glade for dem. Udover nye senge vil vores maler også friske op de steder det er nødvendigt.

Nemi er lige nu præget af pandemien og der er fortsat en del smittede i området. Hospitalet Villa Querce lidt nede ad vejen er godt belagt med personer fra hele Castelli Romani / Lazio. Restriktionerne bliver løbende ændret, men Lazio ligger heldigvis stadig i gul zone, som ikke har fået strammet restriktionerne yderligere.

Alle barerne i Nemi er fortsat åbne fra tidlig morgen til kl. 18.

Restauranterne har kun åbent til frokost, men en del sælger take away om aftenen.

Som nogle af Jer nok har set, så er der åbnet et nyt supermarked, hvor det gamle Conad før lå. Altså ved siden af Aqua e Sapore lige efter kirkegården, når man kører ind til Genzano.

Nyt supermarked i Genzano

Generalforsamling bliver som tidligere afholdt på Hvidovre Gymnasium i starten af marts 2021. Vi venter med at melde den endelige dato ud til efter nytår, når vi ved mere om hvor længe de nuværende restriktioner fortsætter

Giv altid besked ved benyttelse eller udlejning

Vi håber det igen bliver muligt at rejse til Italien i 2021. Alternativt kan man forsøge at udleje sin lejlighed eventuelt gennem Airbnb. Hvis du selv, eller eventuelle lejere, skal benytte din lejlighed i Villa Diana bedes du venligst altid give Betty Søgaard have besked forinden. Dette for at lejligheden kan blive klargjort til jeres ankomst og for at Betty kan sende information om eventuelle restriktioner.

Nyt affaldssystem og sortering

Affaldsspande til nyt affaldssystem

Der er i efteråret indført nyt affaldssystem, så hver lejlighed nu forsynet med 5 affaldsbøtter.

Det giver lidt pladsmæssige udfordringer, men ligesom herhjemme er sortering af affald nu også kommet til Italien. I hver lejlighed vil der være en instruks på dansk om sorteringen.

Kode til nøgleskab

Bestyrelsen har besluttet at koden til nøgleskabet udsendes individuelt til delejerne efter at der er indbetalt kontingent. Koden er hemmelig og må ikke oplyses til uvedkommende, men naturligvis til eventuelle lejere.

Bestyrelsen ønsker alle delejere en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen

Club Diana

Thomas Keller, bestyrelsesformand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *