Villa Diana fremstår pænt og indbydende. Gangarealer er fejede, og blomsterne står nydeligt i krukker.

Kære delejere

Sommeren er kommet til Italian, og livet er så småt på vej tilbage til normalen – også i Nemi. Heldigvis har der ikke været nogen Coronatilfælde i selve Nemi og kun ganske få i området i det hele taget.

Da de danske myndighed fortsat fraråder unødvendige rejser til Italien, er Villa Diana dog stadig på vågeblus. Alle de udendørs arealer bliver passet af vores folk i Nemi. Alt fremstår pænt og indbydende og klart til at tage imod delejere, så snart der ikke længere er restriktioner. Poolen er endnu ikke åbnet, men vi har sikret os, at den kan klargøres på få dage, så snart der igen begynder at komme gæster. Vi håber det bliver tidligere, men lige nu ser det først ud til at blive efter 1. september.

Giv besked ved benyttelse eller udlejning

Selvom det, som tingene ser ud nu, først bliver efter 1. september, der forventes ændringer i rejsevejledningerne, er der som bekendt kun tale om anbefalinger. Det vil sige, at man kan vælge at rejse til Italien alligevel, eller man kan udleje sin lejlighed.

Hvis du, eller eventuelle lejere, planlægger at bo i Villa Diana i juni, juli eller august SKAL Betty Søgaard have besked forinden. Dette er af største vigtighed, så lejligheden kan gøres klar og poolen klargøres.

Kontakt Betty via SMS på +45 20 77 60 60

Forsikringsdækning ved forhindret anvendelse

Da Covid-19 krisen har forhindret, at delejere siden marts har kunnet benytte Villa Diana, har mange sikkert allerede været i kontakt med deres forsikringsselskab vedrørende dækning af rejseudgifter mm. Men hvad med kontingentet, hvis ens uger har ligget i lukningsperioden?

Bestyrelsen har hørt fra flere delejere, som udover rejseudgifterne også har fået dækket kontingentudgiften. Vi kan naturligvis ikke sige, at alle forsikringsselskaber vil dække, men det er måske værd at undersøge?

Bestyrelsen ønsker god sommer til alle delejere.

Club Dianas logo

Med venlig hilsen
Club Diana

Thomas Keller, bestyrelsesformand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *