Kære delejere

Den 20. juli havde vi desværre en trist begivenhed i Villa Diana. En delejer blev fundet død i sin seng om morgenen. Desværre sad nøglen indvendig i døren, så Carlo måtte tage terrassedøren af for at komme ind.

Det var en vanskelig sag: Ambulance, læger, politi , afhøringer på politistation, opringning til Den danske Ambassade i Rom, til Udenrigsministeriet her, finde telefonnumre på pårørende, finde forsikringsselskab, videoovervågning på USB stick til politiet mm.

Da vores rengøringsdame Antonella var nødt til at tage med på politistationen, måtte vi meddele de delejere, der skulle ankomme samme lørdag, at de ikke kunne påregne at komme ind i lejlighederne før omkring kl. 19. Den afdøde blev først kørt til hospitalet Tor Vergata til obduktion kl 14.00.

Efterfølgende ønskede politiet en liste med navne, fødselsdata og adresse, på alle, som havde boet i Villa Diana den pågældende uge.

Efterfølgende har politiet bedt os give alle delejere og brugere af Villa Diana besked om, at nøglen til hoveddøren ALDRIG må sidde i låsen indvendig, når man er i lejligheden. Derfor har Carlo opsat to små knager ved indgangen til henholdsvis lejlighedsnøgle og bilnøgle.

Samtidig vil vi anmode om, at man altid har en seddel med navn og cpr-nr., navn på forsikringsselskab samt tlf.nr. til nærmeste pårørende på sig eller i sin taske.

Andet

Efter det triste budskab, kan vi fortælle, at en svensk delejer har været behjælpelig med at finde et nyt sofabetræk til det ødelagte på sofaen i lejlighed 4. Det har pyntet gevaldigt.

Endelig må vi endnu engang bede alle brugere af Villa Diana om at tage stolehynder ind, hvis man ikke selv opholder på terrasserne og om natten. De mange katte ynder at indtage pladsen og besørger på puderne. Det er ulækkert og dyrt i vask.

Med venlig hilsen
Club Diana

Thomas Keller, bestyrelsesformand